Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Legendární tenista Lendl provdal dceru! Teď musí udat ještě čtyři

Autor: pv

Poprvé si vyzkoušel, jaké je to vést dceru k oltáři. Tenisová legenda Ivan Lendl (57) v sobotu vdával dceru Mariku (27). Chvíli před obřadem bylo vidět, že ho ani taková velká událost nerozhází a v klidu si jen v triku a kraťasech venčil psy. Když máte doma ještě další čtyři dcery na vdávání, tak vás asi jen tak něco nevyvede z míry.

To bylo slávy. Veselka se odehrála v rodinném sídle Lendlových v Goshenu v americkém státě Connecticut. Obřad i následná recepce se konaly na zahradě před domem. Dámám tak raději bylo doporučeno, aby si raději nebraly podpatky, protože by se jim mohly zabodávat do trávy. Za tolik děr ve svém výstavním trávníku by asi táta Ivan nebyl zrovna nadšený. Stačí, že velkou paseku mu na zahradě určitě dělají milovaní němečtí ovčáci, které chodí rád venčit do okolní přírody.

O svou oblíbenou kratochvíli se nepřipravil ani pár minut před sobotním obřadem a šel se svou smečkou na procházku, aby si pročistil hlavu. O pár desítek minut později už jako hrdý otec, v dobře padnoucím tmavém obleku, vedl k oltáři nejstarší dceru Mariku, kde na ni čekal budoucí choť Hunter Rome.

„Nemůžeme být šťastnější, že máme konečně bratra,“ vtipkovala na Instagramu Nikola, další z tenistových dcer. Ivan a Samantha Lendlovi tak za sebou mají první z pěti svateb. Která slečna asi bude další na řadě? Caroline (25), Isabelle (25), Daniela (24) nebo právě nejmladší Nikola (19)?

Legendární tenista Ivan Lendl provdal první ze svých pěti dcer.
Legendární tenista Ivan Lendl provdal první ze svých pěti dcer.