Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Válka u Rooneyho doma: Jak útočníka seřvala manželka? Kolik miliard by stál rozvod?

Autor: nem

Filmový šlágr Válka Rosseových v podání Michaela Douglase a Kathleen Turner je proti tomu, co děje u Rooneyových procházka růžovou zahradou. Lumpík Wayne (31) má doma peklo!

Soud kvůli řízení v opilosti na krku, muchlování s cizí slečnou a vytočená těhotná manželka na útěku. Tak vypadá italská domácnost v rodině bývalého kapitána anglické reprezentace!

Hvězdný Rooney , který teď střílí góly za Evreton, přestřelil. Během desetihodinové pařby v baru se ztřískal vodkou jako ruský mužik. Do kalného oka mu přitom padla rošťanda Laura (29), či spíše její ochotně nabízené vnady.

„Wayne pořád obdivoval moje prsa a říkal, že by si na ně chtěl sáhnout. Políbili jsme se a objali. Myslím, že chtěl sex,“ popsala, jak se jí »dvořil« fotbalista s týdenní gáží 8,5 milionu korun, ta lepá žena.

Projížďka Wayna Rooneyho s Laurou Simpsonovou spustila velkou aféru
Projížďka Wayna Rooneyho s Laurou Simpsonovou spustila velkou aféru

No a jak byli oba v ráži, zavolali si drožku, z taxíku přelezli do jejího auta a vyrazili, aby si užili noc ještě víc. Jenže v tom zablikal maják policejní patroly! Rooney šoféroval s dávkou 2,5 promile pod kůží a putoval na záchytku. Když bez řidičáku vystřízlivěl, začal se na něj valit vztek manželky Coleen.

Ta kyprá ženuška, která čeká s Waynem už čtvrtého potomka, neuvěřila manželovi, že chtěl Lauře vyprávět na dobrou noc pohádku O princezně na hrášku. Vyprala oba hříšníky z jedné vody na čisto. Sehnala si číslo mobilu svobodné matky Laury, která za bílých dnů pracuje v kanceláři, a pět minut se jí vyptávala, co s jejím mužem prováděli. „Řekla mi, že jsme to neměli dělat,“ citují Lauru Simpson britské portály.

Pak svítila »výslechová lampička« do obličeje Wayneovi. Podle serveru The Sun na něj Coleen řvala: „Svět se mi směje. Jak jsi mi to mohl udělat, když jsem těhotná?“ a prozatím vyřešila lechtivou aféru odchodem.

V hrabství Cheshire opustila společný barák za 170 milionů korun a údajně s myšlenkami na rozvod prchla k rodičům. Rozchod od stolu i od lože stvrzený právníky by prý Waynea stál 2 miliardy korun...