Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Trable hvězdného Rooneyho pokračují! V opilosti se líbal s vnadnou cizinkou

Autor: iSport.cz

Bývalý kapitán anglické fotbalové reprezentace Wayne Rooney nezažívá nejšťastnější období. Je obviněný z řízení pod vlivem alkoholu, teď se navíc ukázalo, že i jeho manželství je na dost hliněných nohách. Po propařené noci totiž domů vezl cizí ženu...

Jednatřicetiletého Rooneyho angličtií policisté nenachytali v jeho autě, nýbrž ve vozidle 29leté Laury Simpsonové. Tu vezl domů z celodenní party, která se konala za nepřítomnosti jeho těhotné manželky Coleen. Ta se tou dobou slunila na Mallorce, po zprávách o manželově průšvihu ale přiletěla domů.

"Wayne obdivoval moje těsné tričko a ptal se mě, jestli jsou moje prsa pravá," svěřila se listu Daily Mail Laura, která se zkušeným fotbalistou popíjela vodku a prosecco. "Dali jsme si pusu, objali se, byla to neškodná zábava. Nejsem rozvracečka manželství," dodala.

Rooney si ale ani podle jejich slov ani pod vlivem alkoholu nehrál na závodníka. "S Waynem v autě jsem se cítila bezpečně, řídil dobře. Když nás policie zastavila, omluvil se mi, řekl, že budu v pořádku. Když se za tím ohlédnu, byla to hloupost," dodala 29letá Laura. 

S manželstvím anglického kanonýra to nevypadá dobře. Jeho žena Coleen, se kterou má 3 děti a další na cestě, se po alkoholovém extempore cítí zostuzena, podle zdrojů blízkých jejich rodině už Rooneymu několikrát dala varování a požádala jej, aby se srovnal.

Lauru Simpsonovou vezl Wayne Rooney domů po divoké party
Lauru Simpsonovou vezl Wayne Rooney domů po divoké party