Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

To je předklon! Federerova Mirka si musí na US Open hlídat výstřih

Autor: ps

Jako vždycky usedla do VIP lože švýcarského tenisty Rogera Federera (36). Jenže tentokrát jeho milovaná manželka Mirka (39) vytasila vlastní zbraně. V ochozech US Open ukázala výstřih, jaký u ní nemá obdoby!

Patří ke stálicím na okruhu ATP, jezdí s mužem téměř na každý turnaj a poslední grandslam sezony si Mirka rozhodně nemohla nechat ujít. Jenže v pekelném vedru není snadné vybrat dokonalý outfit, tak je někdy potřeba zapojit trochu fantazie.

U Mirky nebývá obvyklé, že by se nakrucovala v nějakých sexy hadříkách, ono to po čtyřech dětech, které Federerovi porodila, vlastně ani nejde. To ovšem neznamená, že by se neměla čím pochlubit!

Takto na tenisové tribuně často neuvidíte.
Takto na tenisové tribuně často neuvidíte.

Na zápas s Michalem Južnym (3:2 na sety) dorazila s takovým výstřihem, který jsme u ní na tenisové tribuně ještě neviděli. A na její předklon musel »čučet« i sám velký Roger!

Bílé tričko odhalující podle žargonu dobrodruha Fanfána Tulipána »dva kopečky se soutěskou«, vzbudilo velký rozruch. Možná větší, než Rogerovy problémy v duelu s Rusem. Oba ale vše s noblesou zvládli. Teď se nabízí otázka, co předvedou ve čtvrtfinále?