Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Těhotná atletka Rosolová válcuje internet: Řeší prsa a neví, co s nimi!

Autor: ps

Náročná atletická kariéra jí dala zabrat, tak si v těhotenství libuje, že se nenadře. Ale že bude tolik »kynout« v partiích, kde předtím strádala, vůbec nečekala. Denisa Rosolová (31) sleduje, jak se jí zvětšují prsa a neví, co s nimi!

Její milovaný Adam Sebastian Helcelet potí krev na soustředění na Tenerife. Má tam krásně – 22 stupňů, sluníčko, prostě skoro jako v ráji. Až na tu tréninkovou dřinu.

To Rosolová řeší úplně jiné starosti a asi je dobře, že muž na chvíli sbalil kufry a odletěl do tepla. Stejně by jejím problémům nerozuměl.

„Holky, celý život kupuju podprdu velikosti A (třešně). Po sezoně jsem ráda, když ty lentilky dorostou do velikosti B (jahůdky). A teď? Řeším, jestli velikost C (ananasy) není fakt malá… Ať žijí těhulky!“ napsala na sociální síti a ke klíčovým slovům přidala obrázky (viz slova v závorce).

Internet z jejího přiznání šílel! Tak hlavně, že všechno roste, jak má…

Atletka Denisa Rosolová ukončila kariéru. Vicemistryně Evropy v běhu na 400 metrů překážek z roku 2012 na facebooku oznámila, že je těhotná
Atletka Denisa Rosolová ukončila kariéru. Vicemistryně Evropy v běhu na 400 metrů překážek z roku 2012 na facebooku oznámila, že je těhotná

Dojatá? Byla jsem spíš v šoku, směje se Rosolová po žádosti o ruku v přímém přenosu
Video se připravuje ...