Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Co dělá Koukalová? Navezla se do "prezidenta" Zemana a prodává zlatou medaili!

Autor: bko

Bez ní to prostě není úplně ono… I když čeští biatlonisté urvali dvě medaile z olympiády v Pchjongčchangu, sezona bez Gabriela Koukalové je spíš taková nemastná neslaná. A co zatím dělá zraněná hvězda? Na sociální síti se přidala ke kritikům inauguračního projevu prezidenta Miloše Zemana a ohlásila, že prodává zlatou medaili za vítězství v závodě Světového poháru. Pro skvělou věc!

„Moje dnešní schizofrenie,“ uvedla Gabriela Koukalová svůj příspěvek na Facebooku z konce minulého týdne. „Na jedné straně jsem dnes prožívala smutek a zklamání z chování ‚prezidenta‘, který jen pár vteřin po své inauguraci znovu předvádí svou ignoraci a okamžitě rozděluje společnost,“ poznamenala hvězdná biatlonistka toho času v rekonvalescenci.

Gabriela Koukalová s kytičkou k MDŽ a smutným výrazem kvůli prezidentu Zemanovi
Gabriela Koukalová s kytičkou k MDŽ a smutným výrazem kvůli prezidentu Zemanovi

Ale radost prý měla z Mezinárodního dne žen a také přání k svátku… „A doufám, že stejně jako já věříte v lepší zítřky,“ dodala Gábina, která o pár dní později rozjela ještě charitativní aukci. Do prodeje dává zlatou medaili za vítězství ve stíhacím závodě SP v Ruhpoldingu v roce 2014.

Budoucnost Gabriely Koukalové? Dveře má otevřené, rozhodnutí je na ní, říká Rybář
Video se připravuje ...

„Mně už udělala radost v roce 2014. Díky letgo teď snad udělá radost i někomu dalšímu a hlavně celý výtěžek následně pomůže malému Maximkovi,“ zdůraznila Koukalová ve videu, kde popsala, jak se dá její cenný kov koupit.

K medaili přidala i tričko ze své dosud nevydané kolekce a reprezentační mikinu. Tak snad Maximovi, který trpí vzácnou metabolickou poruchou, již má jen deset lidí na světě, přinese potřebnou finanční pomoc…