Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

Petr Koukal o odvážných sexy fotkách manželky Gábiny: Je to nestydatý!

Autor: Petr Žaloudek

Jsou to odvážné fotky. Podle Petra Koukala (32) dokonce až nestydaté. Přesto je na svou manželku, biatlonistku Gabrielu Koukalovou (28), náležitě hrdý. „Mám krásnou ženu,“ říká.

S nemocnými lýtky stále bojující hvězda se stala novou tváří klenotnické firmy. Pro tu kromě vlastního šperku připravila i v rámci kampaně sérii zatraceně sexy snímků.

„Měl jsem to štěstí, že jsem byl u focení. Je to nádherný. Jsem pyšný manžel,“ přiznává její muž Petr.

Byl to právě on, kdo Gábinu před více než třemi lety přemluvil, aby se poprvé v rámci boje proti rakovině ukázala v rouše Evině. A tak ho vůbec nezarazilo, že se i tentokrát na několika obrázcích částečně podělila o své vnady.

„Ona už neměla na výběr. Jak to člověk jednou udělá, tak už není cesta zpět,“ směje se bývalý badmintonista a dodává: „Některé ty fotky jsou nestydatý, ale s tím jsme počítali. Důležitý je, aby byla spokojená Gábina. A té se to líbí.“

Černo-bílá krása Gabriely Koukalové.
Černo-bílá krása Gabriely Koukalové.

Bude v Jablonci?

Zatímco Petr strávil nedávnou olympiádu přímo v Koreji, kde byl jako člen komise sportovců WADA, Gábina před obrázky, které by jí připomínaly, o co kvůli zranění přišla, utekla k moři.

„Byla to pro nás jiná olympiáda, jiná zkušenost, jiný zážitek. Gabče časový posun ani neumožňoval to sledovat,“ vzpomíná Petr.

Přesto by se ještě tuto sezonu mohla ukázat fanouškům, a to v rámci jablonecké exhibice, kterou čeští biatlonisté pojedou 24. březnamísto Svěťáků v Rusku. „Je to v jednání,“ dává naději Petr Koukal .

Biatlonovou sezonu »proležela«. Ale sluší jí to…Foto Foto Profimedia.cz

Jde na vyšetření kvůli rakovině

Vždy když jde na nějakou preventivní prohlídku, stále v něm hlodá zvláštní pocit. Co když zase něco najdou? Tak jako před více než sedmi lety, kdy Petru Koukalovi diagnostikovali rakovinu varlat. Zrovna dnes ho čeká kompletní vyšetření, na které po vyléčení zákeřné nemoci chodí jednou ročně.

„Není tam pochybnost, ale mám z toho velký respekt,“ říká Petr, který včera v rámci lobbování za všeobecnou prevenci podpořil Světový den ledvin a žen. A proklepnout se nenechal jen on sám – přivedl i maminku.

„Gábina bohužel nemohla, ale budu na ni apelovat, aby to absolvovala také. Na to mé onemocnění chlapi většinou přijdou, když je k tomu dokopou ženský. A tady to je obráceně,“ vysvětluje.