Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hertl splnil lásce Anetě vysněnou dovolenou: Romantika i nahotinka v bazénu!

Autor: ps

Ještě nepodepsal milionovou smlouvu, ke které má v San José Sharks tak blízko, přesto splnil své lásce Anetě vysněnou dovolenou. Hokejista Tomáš Hertl (24) vzal svoji krásnou brunetku na Seychely. Nouze nebyla o romantiku ani nahotinku v bazénu!

Během náročné sezony v NHL je Tomášovi obrovskou oporou. Když se mu po zranění úplně nedařilo, našel u ní útěchu. Aneta se stará o společnou domácnost, což si Hertl nemůže vynachválit. Navíc je krásná, atraktivní a moc příjemná holka. Tak proč jí nedopřát to, co si kdysi vysnila?!

Možná budoucí nevěstu posadil český reprezentant do letadla směr Afrika, kde se jižně od rovníku na 115 malých ostrovech rozkládá Seychelská republika. Fantastické místo s průzračným mořem, dokonalými výhledy a božskou přírodou.

Neodolatelnou podívanou si dopřál i sám Hertl. Rozhlížel se v bazénu u luxusní chatičky po kouzelném okolí, a když se otočil, ve vířivce za ním seděla jeho vysvlečená přítelkyně. Romantika jako blázen! Kolem vany kvítí, nějaké ty dobroty a samozřejmě šampaňské. Určitě si to spolu v exotice parádně užili, vždyť co jim »na konci světa« mohlo chybět?

Nahotinka ve vířivce! Tomáš s Anetou si Seychely určitě užili.
Nahotinka ve vířivce! Tomáš s Anetou si Seychely určitě užili.

Hertl: Vysněnou smlouvu nemám, ale už chci být lídrem týmu!
Video se připravuje ...