Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Takhle mají útočit v reprezentaci! Krmenčík, Škoda či Droppa šli do chomoutu

Autor: ps

Pokud by takto útočili v reprezentaci, bylo by Česko na mistrovství světa v Rusku. Ale teď vážně… Ze členů národního týmu Michaela Krmenčíka (25), Milana Škody (32), Lukáše Droppy (29) či Lukáše Juliše (23) jsou ženáči!

Na stylovém místě s názvem Family Hotel Okoř dnes vystřelil životní trefu plzeňský střelec Michael Krmenčík, který si vzal přítelkyni Denisu. Ta mu v únoru porodila dceru Claudii, takže svatba byla jasným dalším krokem. Samozřejmě na veselce nechyběli současní či bývalí spoluhráči – David Limberský , Patrik Hrošovský, Jan Kopic, Tomáš Hájek, Jakub Řezníček či Aleš Hruška.

Protože ty a já jsme jedno jen ze dvou částí. Tenhle text z písně Ty a já dost možná zazněl na sobotní veselce slávisty Milana Škody , který si bral svou dlouholetou přítelkyni Terezu.

O hudební program se mu totiž postaral jeho kamarád a frontman kapely Kryštof Richard Krajčo , jehož syn hraje za Slavii. Svatba proběhla v pražské Troji a vzhledem k dovoleným dorazili jen dva spoluhráči – Jugas a brankář Kovář. Sešívané barvy ale ještě hájili Vlček, Latka a Bílek.

ANO řekl také reprezentační záložník, který naposledy působil ve Slovanu Bratislava. Lukáš Droppa se ženil na královském hradě Buchlov, kde vyřkl tento dojemný slib: „Soni, přísahám, že tě budu milovat víc než kohokoliv jiného. V nouzi ti budu oporou a ochráním tě. Vše, co mám, je nyní tvé. Dávám ti klíč ke svému srdci, dokud nás smrt nerozdělí,“ sdílela krásná slova jeho láska na sociální síti.

Třetím do party, kdo se hnal do chomoutu, byl sparťan Lukáš Juliš. Mládežnický reprezentant si svoji milovanou Terezu »musel« vzít, protože spolu čekají prvního potomka. Jakého pohlaví bude, zatím neprozradili. Manželství stvrdili podpisem ve čtvrtek 7. června.

Ženich Michael Krmenčík s manželkou Denisou.
Ženich Michael Krmenčík s manželkou Denisou.