Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Robbie Williams při zahájení MS: zazpíval hity, ukázal prostředníček!

Autor: kvč, ČTK

Patnáctiminutový úvodní ceremoniál odstartoval mistrovství světa ve fotbale v Rusku. Jeho hlavní hvězda si ale neodpustila rebelský moment. Britský zpěvák Robbie Williams zazpíval svoje největší hity a během tanečku jen tak mimochodem ukázal do kamery prostředníček. Vtipné reakce na sebe nenechaly čekat.

Williams si zazpíval se sopranistkou Aidou Garifullinovou, zatímco bývalý brazilský kanonýr Ronaldo přinesl oficiální míč šampionátu. Britský zpěvák za doprovodu kapely a tanečníků přímo na trávníku zazpíval jeho největší hity Let Me Entertain You a Rock DJ a spolu se sólistkou vídeňské opery předvedli další ze známých Williamsových písní Angels.

Během jedné z písní se Williams nechal trošku unést a do kamery s gustem ukázal prostředníček. Zpěvákovo gesto, jistě to nejzajímavější ze střídmého ceremoniálu, hned zaplavilo sociální sítě.

Nejvtipnější reakci si připsal obránce Anglie a Manchesteru City Kyle Walker. Ten popíchl krajana a bývalého spoluhráče z Tottenhamu. "Je moc hezké, že Robbie pozdravil Dele Alliho," napsal ke GIFu Williamsova "fakáče" na svém twitterovém účtu.

Zpěvák Robbie Williams při úvodním ceremoniálu MS ve fotbale
Zpěvák Robbie Williams při úvodním ceremoniálu MS ve fotbale

MS ve fotbale bude sledovat i Voráček! První místo? Němci, říká
Video se připravuje ...

ANKETA fotbalistů: Komu budou fandit na MS? Barák Islandu, Koubek Francii
Video se připravuje ...