Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Buffonova show na nové štaci: Děti Šeredové objímala jejich macecha!

Autor: sjs

Aleno, tady jsi mohla stát ty. Slavný italský fotbalový brankář Gianluigi Buffon v pondělí v Paříži podepsal smlouvu s týmem Paris Saint-Germain. Na hřišti pak pózoval s celou svou rodinou. Po boku mu stála partnerka Ilaria D'Amico a synové Louis Thomas a David Lee, které má gólman s bývalou manželkou Šeredovou.

Bude obletovanou hvězdou ve městě lásky a módy. Po odchodu z Juventusu bude Buffon hrát za Paris Saint-Germain, kde si vydělá za dva roky osm milionů eur (205 milionů korun).

„Poprvé v kariéře odcházím do zahraničí a udělat takové rozhodnutí mě mohl přinutit jen velmi ambiciózní projekt,“ řekl brankář, který v Turíně odchytal 17 sezon a získal devět italských titulů a třikrát s klubem postoupil do finále Ligy mistrů.

Buffon se syny, které má se Šeredovou a jejich macechou
Buffon se syny, které má se Šeredovou a jejich macechou

Buffonovi v jeho novém působišti bude na blízku i rodina. Především partnerka Ilaria D'Amico, jež byla důvodem rozvodu s jeho bývalou manželkou Češkou Alenou Šeredovou.

Paradoxně se v pondělí fotil na hřišti Paris Saint-Germain se svými dvěma syny a jejich macechou. Na snímcích vypadali jako šťastná rodinka. Nebýt záletů Buffona, mohla se svými chlapci pózovat právě Alena...