Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šafářová otevřeně o Plekancovi: Nejsme bestie! Proč jí nabízel konec?

Autor: pv

Prožívá přelomové období. Tenistka Lucie Šafářová hodlá letos definitivně ukončit kariéru a naplno si užívat nové lásky. Její vztah s hokejistou Tomášem Plekancem čelí ale velkým nástrahám, jako je například probíhající rozvod Plekance s manželkou zpěvačkou Lucií Vondráčkovou.

Patří k nejsledovanějším párům. Hned jak se provalilo, že rozvádějící se hokejista Tomáš Plekanec randí s tenistkou Lucií Šafářovou, vyvolalo to velké pozdvižení v České kotlině.

„Jsme s Tomášem pod drobnohledem, což příjemné není. Bulvár jsem nezajímala, což mi vyhovovalo, já si chtěla udržet klid,“ vyprávěla pro lednové vydání magazínu Reportér Šafářová, která čelí obvinění, že může za krach manželství Plekance s Vondráčkovou, jež spolu navíc mají dva malé syny.

Nic špatného jsem neudělala

„Pomáhá mi, že mám svědomí čisté, nic špatného jsem neudělala. Potkala jsem člověka, který má svůj vztah vyřešený, ukončený, jenom není rozvedený. Samozřejmě mě netěší, že mě někdo vnímá jako osobu, která rozvádí manželství s dětmi, ale co s tím můžu dělat?“ položila si sama Šafářová otázku.

První společné fotky Plekance a Šafářové z nočního rande v Brně
První společné fotky Plekance a Šafářové z nočního rande v Brně

Plekanec nechtěl svou novou partnerku vystavovat velkému tlaku a ptal se jí, jestli to má vůbec zapotřebí. Šafářová mu tehdy odpověděla jednoznačně: „Hele, už v tom jsem, máme se rádi, a navíc si pořád myslím, že pravda vyjde najevo a my dva nebudeme vnímáni jako nějaké bestie... Ony tyhle komplikace časem utichnou,“ uvedla sympatická tenistka a prozradila, že budoucnosti jejich vztahu věří.

Chceme žít v Česku

„Snad jo, ale my spolu nejsme moc dlouho – blíž jsme se poznali v létě, zašli na rande, a někdy u druhého rande už se strhla mediální lavina,“ povzdechla si čtyřnásobná fedcupová vítězka.

S Plekancem by pak chtěla žít doma v České republice. „Za sebe můžu říct, že se mi líbí ve spoustě zemí, ale zakořeněná jsem v Česku. Ano, zima je tady hnusná, ale je to domov, obzvlášť Brno. Tam chci žít.“

Plekanec si užíval souhru s Eratem, Říhovi poslal jasný vzkaz: Do nároďáku se nevrátím
Video se připravuje ...