Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dál od Vondráčkové, co nejblíž Šafářové! Plekanec se usídlil v Brně u své lásky

Autor: kvč

V pražských Dejvicích si s těhotnou partnerkou Lucií Šafářovou (32) zřídili hnízdečko lásky za 15 milionů, minimálně rok tam ale tolik času trávit nebudou. Hokejista Tomáš Plekanec (36) podepsal roční smlouvu s Kometou Brno, sezonu tak stráví v domovině své lásky na Moravě. A taky co nejdál od Lucie Vondráčkové, se kterou se rozvádí.

Plekanec neřešil přes léto jen příjemné povinnosti ohledně Lucčina těhotenství, ale i další profesionální krok. Lákali ho do Švýcarska, on ale rezolutně řekl, že chce zůstat doma v České republice. Řešily se dvě adresy - rodné Kladno po boku Jaromíra Jágra, nebo Brno.

Bývalý reprezentační kapitán nakonec zvolil možnost B. „V první řadě rozhodl zájem Brna a zájem Komety. V loňské sezóně jsem zde strávil měsíc, věděl jsem tedy, do čeho jdu, jak organizace funguje, jaká je kabina. V Kometě je velká šance hrát o titul, zároveň je zde několik mladých hráčů, kteří jsou kvalitní, rád je budu sledovat a rád bych jim pomohl během sezóny v jejich hokejovém růstu,“ sdělil klubovému webu. 

Nemusí jít jen o sportovní ambice, které mají bývalí šampioni z Komety jistě vyšší, než kladenský nováček...

V Brně je totiž doma Plekancova láska Lucie Šafářová. Tomáš bývalé tenistce pomáhá s renovacemi její brněnské vilky, už tím naznačil, že s těhotnou Luckou se spíše usídlí v domovině nastávající maminky. 

Luxusní dejvický byt za 15 milionů korun, který si hrdličky spolu pořídily, tak bude velkou část roku prázdný. A méně svého tatínka uvidí i Tomášovi synové Adam (4) a Matyáš (7), kteří s maminkou Lucií Vondráčkovou (39) také žijí v Praze. 

S tou Plekanec stále vede složité rozvodové řizení, které se zřejmě ještě nějakou dobu potáhne. "Pleky" ale přesunem na Moravu jasně naznačil: nejdřív miminko s Luckou a titul s Kometou, až pak přijde na řadu vše ostatní!

Kutil Pleky se v garáži s montáží nadřel. Odměnou nepohrdl
Kutil Pleky se v garáži s montáží nadřel. Odměnou nepohrdl