Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Největší hit při nudném Super Bowlu: první muži mezi roztleskávačkami!

Autor: pv

Během nudného Super Bowlu byli největším hitem. Napoleon Jinnies a Quinton Peron se stali prvními muži mezi cheerleaders, kteří vystupovali při finále amerického fotbalu. Během nejsledovanější sportovní události planety na sebe strhli obrovskou pozornost a fanoušci si je zamilovali.

Bylo na nich znát, že prožívají životní moment. Napoleon a Quinton během Super Bowlu zářili štěstím a neustále se smáli. Vždyť se jim splnil sen. Oba muži patřili do skupiny čtyřiceti roztleskávaček Los Angeles Rams, jež vystoupili během Super Bowlu.

„Nemohl jsem se přestat usmívat,“ popsal stroze své pocity Peron a stejně na tom byl i kolega Jinnies. Co na tom, že jejich tým prohrál 3:13 s New England Patriots. Pro dva tanečníky nebylo důležité vyhrát, ale zúčastnit se a to se jim podařilo.

Navíc nejen na sociálních sítích jim lidé vyjadřují podporu a fandí jim. „Myslím, že jsme přinesli jinou, novou energii. Je to jako pohádka,“ rozplýval se Quinton Peron. Za to hráči z Los Angeles Rams, které tanečníci povzbuzovali, byli zdrceni z porážky.

Úsměv na tváři. Mužští cheerleaders se objevili poprvé na Super Bowlu.
Úsměv na tváři. Mužští cheerleaders se objevili poprvé na Super Bowlu.