Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Líbání a vyzývavé dekolty! Ples celebrit zastínili sportovci se svými kráskami

Autor: pv

Budili rozruch. Sportovci vyrazili na sobotní Česko-Slovenský ples v Obecním domě v doprovodu svých něžných poloviček a byla na ně úchvatná podívaná. Na akci se ukázali hned tři fotbalisté s partnerkami a jeden zápasník se sexy zpěvačkou. Podívejte se, jak jim to seklo.

Přítel sportovní moderátorky Inny Puhajkové , druholigový fotbalista Petr Tlustý, mohl být pyšný na svou lásku, která v šatech s velkým dekoltem hrála na plese první ligu. Na honosnou akci v Obecním domě dorazil i záložník Sparty Lukáš Vácha s partnerkou Kateřinou, jež mu loni 17. listopadu porodila dceru Kateřinu.

Miss Švantnerová a její fotbalista Patrik Dressler
Miss Švantnerová a její fotbalista Patrik Dressler

Další, tentokrát již bývalý fotbalista, Patrik Dressler dělal doprovod královně krásy České republiky z roku 2015 Nikol Švantnerové , která zářila v rudých v šatech a zapůjčenými šperky za několik milionů korun.

Mezi smetánku zavítala i zpěvačka Monika Bagárová se svým urostlým MMA zápasníkem Makhmud Muradov. Že jsou čerstvě zamilovaní, na nich bylo patrné na první pohled. Neustále se totiž dotýkali jeden druhého a hlavně vášnivě líbali.