Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záchranáři v akci. Fanouška Sparty oživovali přímo na stadionu!

Autor: sjs

Byl to nervák! Nejen samotný nedělní zápas mezi Spartou a Baníkem Ostrava (3:2) ve Fortuna:Lize, ale především to, co se stalo na stadionu ještě před úvodním hvizdem. U stánku s občerstvením se zhroutil dvaasedmdesátiletý muž a musel být oživován!  

Tenhle moment nechce nikdo zažít. Dramatické chvíle se odehrály na stadionu Sparty. Několik minut před začátkem ligového šlágru zřejmě selhalo srdce dvaasedmdesátiletému muži. „U stadionu Sparty zkolaboval 72 letý muž, předán do Vinohradské Fakultní Nemocnice po Kardio Pulmunární Resuscitaci s podezřením na infarkt,“ oznámila na Twitteru Pražská záchranná služba.

Dvaasedmdesátiletý divák se zhroutil před zápasem Sparty s Baníkem.
Dvaasedmdesátiletý divák se zhroutil před zápasem Sparty s Baníkem.

Ještě v neděli večer pak o stavu fotbalového fanouška informovala na sociální síti i Sparta. „Ještě jedna dobrá zpráva před spaním! Fanoušek, který byl před zápasem oživovaný v sektoru D63, by měl být v pořádku. Ze stadionu byl odvezen do nemocnice a podle našich informací je mimo ohrožení života. Nejdůležitější výhra dnešního dne!“

Dobrá zpráva potěšila i další fanoušky. „Záchrany se účastnila má kolegyně. Když mi o poločase odepsala, jak to dopadlo, bylo hned lépe. Dvě vítězství za večer,“ napsal na internetu Petr Zelenka.

Vše o Spartě čtěte ZDE>>>

Dočkalův návrat snů! Podívejte se na jeho výborný vítězný výkon proti Baníku
Video se připravuje ...

Baroš na Letné zase budil emoce. Táhl Baník, nahrál na gól, fauloval, a byl i tvrdě sražen
Video se připravuje ...