Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Co se děje s Kvitovou? Z Dubaje spěchala rovnou za lékaři!

Autor: ris

Pět turnajů, tři finálové účasti a jeden titul! Jen těžko si Petra Kvitová (28) mohla představit lepší vstup do sezony. Jenže… Náročný program se podepsal na jejím zdravotním stavu. „Po návratu domů se potřebuji vidět s doktorem,“ oznámila česká tenisová hvězda. Co se děje?

„Moje tělo se rozpadá,“ posteskla si podle webu gulfnews.com nynější světová trojka v Dubaji po prohraném titulovém zápase se Švýcarkou Bencicovou (3:6, 6:1, 2:6). Cítí se unavená fyzicky i mentálně!  

Jakby ne, vždyť letos už odehrála jednadvacet utkání. Víc jich do konce února nikdy nestihla! Na začátku měsíce si navíc místo odpočinku střihla soud s Radimem Žondrou, který čelí obžalobě z jejího přepadení. To už je setsakramentsky velký nápor na nervy osmadvacetileté dámy!

A ta není divu, že má jasný plán! „Teď si musím na několik dní dát pauzu. Potřebuji dělat cokoliv, jen ne myslet na tenis,“ dodala finalistka letošního Australian Open, která plánuje další zastávku na prestižním podniku v Indian Wells (startuje 4. března).

Petra Kvitová zdraví fanoušky z Monaka
Petra Kvitová zdraví fanoušky z Monaka