Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Unavená Kvitová na tenisové party... A americká šampionka provětrala krále popu!

Autor: rau

V předvečer startu prvního ze čtyř nejsledovanějších podniků v sezoně se nejlepší tenisté a tenistky planety sešli na tradiční hráčské party, která neformálně odstartovala letošní Australian Open! Nechyběla ani jedna z favoritek, česká hráčka Petra Kvitová. Jak to jí a ostatním účastníkům prvního grandslamu sezony slušelo?

Byla to vskutku hvězdná podívaná. Poslední volný večer před začátkem turnaje si mejdánkem zpestřila i aktuální vítězka ze Sydney Petra Kvitová , která se v dobré společnosti snažila vyklepat únavu z posledních dní a zároveň načerpat energii na další náročný program.

Do dějiště úvodního grandslamu nového roku se česká dvojka vydala bezprostředně po sobotním finále, v němž ve velké bitvě zdolala domácí naději Bartyovou ve třech setech! Před soubojem s nevyzpytatelnou Slovenkou Rybárikovou měla v plánu krátký trénink. Chtěla si na vlastní kůži osahat prostředí v Melbourne Parku. Není divu, že tentokrát úplně svěže nepůsobila.

Petra Kvitová v elegantních krepových šatičkách s bílým páskem
Petra Kvitová v elegantních krepových šatičkách s bílým páskem

V krepových krátkých šatičkách, jež ještě zvýraznily její současnou hubenou postavu, to však dvojnásobné wimbledonské šampionce slušelo náramně. Do kapsy hravě strčila třeba Kanaďanku Bouchard, Lotyšku Ostapenko či partnerku Stana Wawrinky Donnu Vekič.

Královnou dne se však stala grandslamová šampionka Sloane Stephens. Oblečená byla v růžové sukýnce, otevřených páskových botičkách, ale zejména tričku, na němž se vyjímal obal nejslavnější popové desky všech dob Thriller, kterým legendární Michael Jackson před šestatřiceti lety změnil dějiny moderní hudby!

Na outfity tenistů se podívejte v rozsáhlé GALERII.