Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Hraješ, vykrademe tě! Hvězdy pod nájezdy zlodějů, kolikrát dostali Kollera?

Autor: pv

Čím slavnější hráč, tím větší pozor si musí dávat na zloděje. Poslední roky se rozmohlo vykrádání domů slavných fotbalistů. Smůlu měl v minulosti i bývalý útočník Jan Koller, který byl v Dortmundu vyrabován hned pětkrát a jednou přišel i o auto!

Žně zlodějů gradují. Čím dál častěji okrádají bohaté fotbalisty ve chvíli, kdy zrovna hrají zápasy. Letos v únoru přišel do vykradeného bytu obránce Paris St. Germain Dani Alves. Jeho týmové spoluhráče za poslední dobu navštívili lupiči hned několikrát.

Prvním ze smolařů byl Eric Choupo-Moting a stalo se tak zrovna na Vánoce. Přišel o věci v hodnotě 15,5 milionu korun. Dalším nešťastníkem byl Thiago Silva a tam byla škoda dokonce 26 milionů korun!

Hedvika Kollerová se s manželem Janem na červeném koberci rozhodně neztratila
Hedvika Kollerová se s manželem Janem na červeném koberci rozhodně neztratila

Krade se kromě Francie i v Anglii. Liverpoolský útočník Sadio Mané přišel před pár dny během zápasu Ligy mistrů o hodinky, mobilní telefony a šperky. Nezvaná návštěva už ho přitom poctila i loni v listopadu.

„To je téma pro mě. V Dortmundu mě vykradli pětkrát. Naštěstí to byli slušní lupiči a dělali to, když nikdo nebyl doma. Buď jsme byli na dovolené, nebo jsem hrál Ligu mistrů,“ prozradil Jan Koller v talkshow Tiki Taka.

„Když tam byli popáté, tak mi neměli co ukrást, tak alespoň vyřízli ze sedačky ty koženky. Už jsem pak ani ten dům nezamykal a nechával jsem ho otevřený. Končila mi smlouva, tak jsem už jen měsíc seděl na gauči bez koženky,“ rozesmál publikum nejlepší reprezentační střelec historie.

Dokonce i jednou přišel o auto. „Našlo se na finsko-ruských hranicích,“ poznamenal Koller. Vykradení domu zažil ale i jeho bývalý parťák z reprezentace Vladimír Šmicer . „Mě vykradli v Bordeaux, takže taky vím, co to je.“