Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Legendární Karembeu: Supermodelku vyměnil za hanbatou Libanonku

Autor: red

Dlouhonohou slovenskou modelku Adrianu Sklenaříkovou (47) bývalý francouzský fotbalista Christian Karembeu (48) dávno vyměnil za mladou libanonskou lyžařku Jackie Chamounovou (27). Láska k Olympiakosu Pireus, soupeři Plzně v předkole Ligy mistrů, mu ale zůstala.

Poprvé do Pirea přišel ještě coby hráč – na konci kariéry tři roky za Olympiakos hrál, získal s ním i dva tituly (2002 a 2003). Na řeckém pobřeží tehdy pobýval se Slovenkou modelkou Adrianou Sklenaříkovou (byli svoji v letech 1998 – 2012). Svého času dokonce kvůli ní plánoval přesídlit do Bratislavy, kde se mu prý moc líbilo. Jejich společný příběh však skončil před osmi lety!

V květnu 2017 se Christian v Pireu, kde dlouhodobě žije, oženil s libanonskou sjezdařkou. Krasavicí, jež svoji rodnou zemi reprezentovala na olympiádách 2010 ve Vancouveru a o čtyři roky později v Soči.

Mnohem víc se ale Jackie proslavila sexy snímky, které unikly na veřejnost v roce 2011. Tehdy odtajnila svoje přenádherné křivky, čímž se ve své zemi postarala o prvotřídní skandál.

Libanonská sjezdařka Jackie Chamounová s manželem Christianem Karembeuem
Libanonská sjezdařka Jackie Chamounová s manželem Christianem Karembeuem

Pro tamní média byla hanbou. Ministr sportu Faisal Karami dokonce žádal olympijský výbor o přísný trest! „Jenže ty fotky nikdy neměly být zveřejněny. Byly ze zákulisí,“ vysvětlovala smutná Jackie. „Musím se všem omluvit. Vím, že je Libanon konzervativní země a tohle není obraz, který by odrážel naší národní kulturu. Kritiku plně chápu,“ sdělila tehdy.

V. září 2017 se šarmantnímu páru narodila dcera Gaia – pro Christiana je už druhá. První se jmenuje Ines (tu má s Estelle Delacroixovou) a je o 24 let starší, od současné tátovy manželky ji dělí jen tři roky.