Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Abrahama na startu hlídá sexy přítelkyně: Mou prací je být krásná! Chystají svatbu?

Autor: Patrik El-Talabáni, pet

Zatímco z F1 vymizely, u motorek je stále na co koukat! Motocyklové závody zpestřují sexy dívky (tzv. grid girls), které na startu drží jezdcům nad hlavami deštníky. Jednou z nich je krásná modelka Hana Vágnerová (25), přítelkyně českého závodníka MotoGP Karla Abrahama (29), který dnes od 14 hodin pojede Velkou cenu Brna, do které odstartuje z 20. příčky.

„Tuhle práci už dělám asi sedm let. Dostala jsem se k ní přes známou. Byla to dobrá příležitost, fajn brigáda, super peníze, proto jsem šla,“ povídala pro Nedělní Blesk.

Co vše mají žhavé kočky během závodního víkendu na starosti?„Náročné je, že holka musí být v každém počasí spoře oděná a mít vysoké boty. Našimi úkoly jsou: být krásná, někdy rozdávat plakáty s podpisy jezdců a stát před závody na startovním roštu,“ tvrdila s úsměvem Hanka.

Žárlivost?

Deštník už držela i známým osobnostem královské kubatury, například trojnásobnému šampionovi Jorgemu Lorenzovi nebo současnému druhému závodníkovi seriálu Andreovi Doviziosovi. „Ale stát třeba vedle Valentina Rossiho není můj sen, chci být vždy s Kájou. Snad to vyjde i teď v Brně,“ přála si.

Jezdci si ale děvčata většinou nevybírají, často se tak stává, že Hanka stojí u cizího závodníka a Karla zas před deštěm nebo sluncem chrání jiná dívka. „Na začátku vztahu jsme si vše museli ujasnit, jinak na sebe však nežárlíme. Ale samozřejmě vždycky nakouknu, kdo stojí vedle něj, je potřeba si to hlídat,“ smála se modelka.

Bude svatba?

Jsou spolu už skoro čtyři roky, proto se nabízí otázka. Plánují silniční motocyklista Karel Abraham s partnerkou Hankou společnou budoucnost a časem třeba veselku i potomstvo?

„Řešíme to, už spolu nějakou dobu žijeme. Nicméně zatím máme oba hrozně moc povinností a práce, takže není úplně čas,“ prozradila přítelkyně českého jezdce MotoGP.

„Moc volného času nemáme, skloubit to bývá náročné. I proto u motorek zůstávám,
protože se tak můžeme víc potkávat. Když se ale nějaká chvíle naskytne, rádi jezdíme do Monaka, kde Kája napůl bydlí. Tam si opravdu odpočineme a úplně vypneme,“ doplnila finalistka letošní Miss Czech Republic.

Hana Vágnerová je jednou z krásných "grid girls" na startovním roštu Moto GP. Je zároveň partnerkou Karla Abrahama
Hana Vágnerová je jednou z krásných "grid girls" na startovním roštu Moto GP. Je zároveň partnerkou Karla Abrahama