Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nová prsatice po boku Vémoly: Ku*va ti rodinu nedá, vzkazuje Lela

Autor: ris

Co se děje v zamilovaném ráji bijce Karlose Terminátora Vémoly (34) a jeho prsaté partnerky Lely Ceterové (30)? Je to teprve pár hodin, co světu šťastně oznámili pohlaví svého miminka. Přihnala se teď černá mračna?

Ceterová by měla být coby nastávající maminka v klidu. A ještě ve čtvrtek, kdy pár oznámil, že čeká holčičku, opravdu byla. Pak ji ale popadl záchvat vzteku! „Rodina je jen jedna. A tu ti ku*va nedá,“ napsala tajuplně na instagram! Co ji dopálilo?

Že by žárlivost? Její miláček Karlos se totiž podezřele často objevuje ve společnosti silikonové krásky Kristhin Gomézové (38). Modelky a tanečnice žijící ve Španělsku, která fotografie s českou mlátičkou provokativně vystavuje na internetu.

Prsa jako horkovzdušné balóny, vlasy v barvě slunečního svitu, nohy dlouhé až na zem a pozor - navrch excelentní kuchařka s vlastním videoblogem! Zkrátka přesně ten typ, který Vémolu nikdy nenechá v klidu a to i přesto, že je o osm let starší než jeho Lela!

Touto fotkou s Karlosem popřála vnadná blondýnka slavnému zápasníkovi k narozeninám
Touto fotkou s Karlosem popřála vnadná blondýnka slavnému zápasníkovi k narozeninám

„Všechno mám rád veliké a přehnané,“ svěřil se Terminátor vloni v rozhovoru pro iSport. „Přirozená krása mě opravdu nezajímá. Ani by mě to nenapadlo,“ dodal s tím, že jeho platonickou láskou byla od dětství Pamela Anderson .

Jenže proti Kristhin má slavná plavčice z Pobřežní hlídky hrudník jako plochou dráhu. A své přednosti také dokáže patřičně prodat. Třeba ve výtahu, kde z ní náš nejslavnější bojovník nemohl odtrhnout oči. „Když nečekaně vytáhnete telefon ve výtahu, mému selfie nikdo neunikne. A mému výtahu nikdo neodolá,“ napsala v lehce flirtovním duchu pod společný snímek!

A Lelin hrníček trpělivosti přetekl. Tohle žena, jež nosí pod srdcem Vémolovu dcerku, trpět nebude. „Mnoho lidí se mě ptá, co se stalo. Moje odpověď zní, že pravda jednou vyjde na povrch,“ dodala tajuplně bývalá playmate.

Témata:  MMAprsaVémolasexyžárlivostoktagonVIPsportCeterováGomézová