Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Holka, nebo kluk? Vémola Lele doručil, co slíbil. Podívejte se, jak to zjistil

Autor: Ondřej Němec

Svými sliby je Karlos Vémola pověstný. Občas nedopadnou zápasy přesně tak, jak chtěl, ale podstatné je, že pořád vyhrává. To v odhadu, jestli bude mít s partnerkou Lelou Ceterovou holčičku, nebo chlapečka, byl nejslavnější český bojovník naprosto přesný. Jak řekl, tak se stalo. Nyní už rozhodují, jaké vyberou jméno.

Nedávno oslavil nejen třicáté čtvrté narozeniny, ale i zprávu, že se stane tatínkem. Teď už Karlos Vémola ví, zda se mu narodí další syn, nebo holčička. A jeho partnerka Lela Ceterová září nadšením.

„Splnil se mi ten největší sen v životě,“ raduje se Lela. Přála si totiž jako první dítě holčičku. A bude tomu tak.

Pro samotného krále českého MMA to není prý žádné překvapení. „Mam radost pro Lelu. Já nevím, proč, ale byl jsem si fakt na sto procent jistý, že to bude holka, když jsem jí to slíbil,“ směje se Vémola.

Lela Ceterová připravila pro Karlose veliký balónek, v němž bylo sladké tajemství, zda se jim narodí chlapeček, nebo holčička.
Lela Ceterová připravila pro Karlose veliký balónek, v němž bylo sladké tajemství, zda se jim narodí chlapeček, nebo holčička.

Budoucí maminka jeho slova potvrzuje. „Pamatuji si dodnes, jak mi Karlos před dlouhou dobou jednou řekl, že mi tu holčičku rád udělá. A najednou je to tu a já jsem šťastná.“

A jak se sama Lela dozvěděla, že se jí veliký sen skutečně splní?

„Doktor se mě zeptal na sonu ‚Tak maminko, co byste si přáli mít?‘ Moje odpověď byla, v prvé řadě zdravé miminko, to je to nejdůležitější. Doktor odpověděl ‚Ano, to je v pořádku.‘ A chtěla bych holčičku. A odpověď zněla ‚My plníme sny, bude to holčička.‘ V tu chvíli jsem se rozplakala. Zažít něco takového je neskutečně silná emoce,“ prozrazuje Lela.

Takhle se Karlos Vémola dozvěděl, že mu partnerka Lela Ceterová porodí holčičku.
Video se připravuje ...

Slavný ranař se zprávu, že dodržel, co slíbil, dozvěděl díky balónku, který, když probodl nožem, tak se místností rozlétly růžové konfety. Překvapený ale příliš nebyl, vždyť prostě dodržel slovo, pousmál se později.

A jak se bude dcera nejslavnějšího českého bojovníka jmenovat? „Moc se mi líbí jméno Lili, ale Karlos by chtěl, aby se jmenovala jako já. Na tom se budeme muset ještě dohodnout,“ dodává šťastná Lela.

Vémolova Lela ukázala šatník: dárek od Karlose. Luxusní boty a spousta šatů
Video se připravuje ...

Bijec Karlos Vémola jako James Bond! Promluvil i o dítěti
Video se připravuje ...

Vémola: Díky Všechnopárty na mě hodně lidí změnilo názor
Video se připravuje ...