Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Syn šéfa hokeje je (k)Král: chytá druhou ligu, koupil sporťáka za 8 milionů!

Autor: Jan Rochovanský

Že chytá jen druhou nejvyšší soutěž? No a! Hokejový brankář Tomáš Král (26) si pořídil káru, o které se českým hvězdám může jenom zdát.

Největší úspěch pro sportovce? Výsledky, ocenění, chvála... a »nabušené« sporťáky. Vydělané jmění často investují právě do drahých moderních auťáků. Plzeňský rodák teď nasadil novou laťku. Vozí si totiž zadek v luxusním Lamborghini Huracán Performante. Jeho cena? Téměř osm milionů korun!

Jak ho ale sakra zaplatil? Z gáže, kterou pobírá v prvoligových Litoměřicích (odhadem 80 tisíc korun), asi těžko. Možná přispěl tatínek, hlavní šéf českého hokeje…

Hokejový brankář Tomáš Král se vozí v Lamborghini za 8 milionů
Hokejový brankář Tomáš Král se vozí v Lamborghini za 8 milionů

Vévodí Čechům

Mladý Král každopádně dostál svému příjmení a tímhle kaufem se posadil na pomyslný trůn. Lepší fáro mezi současnými hokejisty či fotbalisty budete hledat jen stěží. Brankář strčil do kapsy i lépe placené borce pražských »S«.

A že také mají co nabídnout! Třeba sparťané Costa, Václav Drchal či Uroš Radakovič mají v garáži vozy BMW. Benjamin Tetteh či rychlík Srdjan Plavšič zase řežou zatáčky v mercedesu. Milionovým značkám lahodí též úřadující mistři ze Slavie. No jo, jenže červené »lambíčko« je úplně jiný level.