Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vášně na Mauriciu! Český rekordman se ženil, jakou krásku z reprezentace si vzal?

Autor: Jan Rochovanský

Řekli si ano v ráji! Atletický rekordman Jan Veleba (33) si vzal na ostrově Mauricius reprezentační šéflékařku Karolínu Bílkovou. A byl to obřad jako z partesu.

Když svatba, tak pořádná! Atletický páreček vyrazil z Čech na malebný ostrov v Indickém oceánu, kde prožili nejdůležitější společný den jako v pohádce! Písčité pláže, azurové moře, luxusní korálové útesy a k tomu náramný klid.

Co víc si přát? Šťastný sprinter si unikátní romantiku nemohl vynachválit! „Moje nejlepší šachová partie,“ napsal ke společné fotce, na které pusinkuje životní lásku, jež v prosinci roku 2017 porodila syna Tomáška.

Sprinter Jan Veleba si vzal reprezentační šéflékařku
Sprinter Jan Veleba si vzal reprezentační šéflékařku

Že se vezmou za hranicemi, plánovali dlouho. Čerství novomanželé už totiž procestovali pořádný kus světa. Ještě před sňatkem společně poznávali třeba krásy Japonska, Jihoafrické republiky či Španělska!

Letos samá radost

Brněnský rodák exotickou svatbou jen podtrhl a oslavil svůj famózní rok. V květnu totiž na štafetovém mítinku World Relays překonal s reprezentačními parťáky 47 let starý český rekord (38,77), načež po dvou měsících popáté ovládl mistrovství republiky a v běhu na 100 metrů dorovnal nejrychlejší národní čas Stromšíka (10,16). Romantika na Mauriciu pak byla sladkou třešničkou na dortu.