Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Drama na Vltavě. Plekance s Šafářovou museli zachraňovat vodáci!

Autor: ris

Budiž, chce celého muže, má ho mít, řekl si hokejista Tomáš Plekanec (36) a vzal svoji milou a miloavanou Lucii Šafářovou (32) i víkendu na vodu. Jejich vltavské dobrodružství ale skončilo neslavně! Málem se utopili.

Slovy klasika: „Je pravda, že řada dvojic, která nasedá na horním toku jako svazek nejpevnější, rozchází se na dolním toku od stolu a lodě!“  

Sympatická Lucie drsnou zkoušku vztahu vydržela, i když si v zhruba polovině svého těhotenství představovala romantičtější výlet! „Takhle jedeš na loď, jo? A ještě jsi kapitán…,“ dobírala si Tomáše při nástupu na nafukovací škuner.

Plekanec , oblečený do elegantního černého trička, džínových kraťasů a žabek, se do role lodivoda jmenoval okamžitě. „To jsem na tebe zvědavá,“ chichotal se před ním jeho sexy háček.

Ženská intuice Lucii nezklamala! Po idylickém začátku totiž přišel krumlovský jez, který se stál dvojici osudným. Během vteřiny se oba před zraky desítek přihlížejících máchali ve vodě a zachraňovali svoje věci.

Tomáše Plekance jeho vodácké dovednosti rozesmáli
Tomáše Plekance jeho vodácké dovednosti rozesmáli

„Mínus jedny brýle, mínus jedna bota a jsme celí mokří. A chudák Rocky se skoro utopil,“ hlásila vysmátá Šafářová , když chlácholila svého vyděšeného čtyřnohého chlupáče.

Ještě štěstí, že všechno dobře dopadlo! „Nejlepší byla ta komedie. Jak nás všichni pozorovali,“ vzpamatovávala se z nového zážitku někdejší hvězda slavných Canadiens z Montrealu. „Měli jsme spoustu záchranářů,“ děkovala Lucka.

Kritickou chvilku brali s nadhledem. Ale… „S ním už na vodu nejedu,“ upozornila někdejší finalistka French Open. Dočkala se jasné odpovědi: „To nebyla moje vina.“ Lucie ale měla poslední slovo! „Jako kapitán si totálně zklamal.“

Plekanec nakonec musel s pravdou ven. „Bylo snazší být kapitánem národního týmu než na téhle lodi,“ přiznal poté, co jim divoká voda sebrala mobily, hodinky i brýle. „Jinak jsme super vodáci,“ chlácholili se!

Tomáš Plekanec s Lucií Šafářovou nezvládli divokou Vltavu. Zachraňovali je vodáci!
Video se připravuje ...