Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Plekanec se Šafářovou mají zamotanou hlavu! Jak (ne)vyřešili jméno pro dítě?

Autor: pv, mir

Jako sportovci jsou zvyklí se na kurtu nebo ledu rychle rozhodovat. V osobním životě ale mají času dost. Hokejista Tomáš Plekanec a tenistka Lucie Šafářová nyní řeší, jak pojmenují své první společné dítě. Nejen o tom promluvili pro dnešní vydání Sport Magazínu.

Plekanec má z manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou dva syny Matyáše a Adama. S výběrem jména pro děti tak má už velké zkušenosti. Zdálo by se, že vybrat jméno pro třetího potomka už pro něj bude hračka, jenže je tomu spíš naopak.

Zamilovaní. Šafářová a Plekanec září štěstím.
Zamilovaní. Šafářová a Plekanec září štěstím.

„Neubývají nám jména, spíš přibývají,“ prozradil útočník Komety Brno, že tápou, potvrdila i budoucí maminka. „Máme napsaný list a ten se stále zvětšuje,“ smála se Šafářová . Společně tak vymysleli, jak přesunout těžký úkol na ostatní členy rodiny.

„Rozeslali jsme jména po rodině a zjistili, že každý má jiné preference. Tahle cesta úplně nevyšla,“ culila se fedcupová vítězka. Do budoucna řeší i místo, kde spolu budou žít. Vyhraje nastálo Brno?

„Vyrostla jsem tu, mám tady rodinu, líbí se mi tady. Druhá věc je, že jsem s hokejistou, a u něj nikdy nevíte. Nevíte, kam ho práce zavane. Počítám s tím, že do budoucna to s Brnem nemusí být napevno. Uvidíme podle toho, kde Tomáš bude chtít hrát. Teď hraje za Kometu, budeme spolu tady, zároveň chceme strávit i čas v Praze kvůli dětem,“ řekla Šafářová.

Celý rozhovor s Tomášem Plekancem a Lucií Šafářovou najdete v dnešním deníku Sport. Zakoupit ho můžete ZDE>>>

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová na titulní straně Sport MagazínuFoto Sport