Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

České fotbalové hvězdy mají jasno: Slavia s Barcelonou neprohraje!

Autor: pv

Před pár lety by to nikoho ani nenapadlo. Fotbalisté Slavie ve středu v Edenu nastoupí v Lize mistrů proti legendární Barceloně s fenomenálním útočníkem Lionelem Messim. Na vítězství českého týmu by si před časem vsadil snad jen blázen. Nyní je ale situace úplně jiná. Dokonce i fotbalové osobnosti věří, že se v Edenu odehraje velké překvapení.

Jak dopadne první měření sil Slavie s ikonickou Barcelonou? Hosté pořadu Tiki-Taka na O2 TV Sport se rozhodně nedrželi při zemi. „Slavia hraje skvěle. Kluci mají hodně natrénováno. Bylo těžké proti nim hrát. Viděl bych to na výsledek 2:2,“ tipoval zkušený fotbalista Daniel Pudil , který nastoupil do jedenácti zápasů Ligy mistrů.

Svým odhadem překvapil i nejlepší střelec v historii české reprezentace Jan Koller . „Myslím si, že Slavia neprohraje.“ Nejodvážnější tip ale ve studiu „vystřelil“ bývalý útočník Petr Švancara . Podle něj Slavia v Edenu šokuje a vyhraje 2:0.

Dalším odvážným tipérem byl herec a dabér Alexej Pyško , a také předpovídá vítězství Slavie 2:1. Jediný opatrný prognostik ve studiu byl hudebník Petr Vondráček . „S odřenýma ušima vyhraje 2:1 Barcelona.“

České fotbalové hvězdy mají jasno: Slavia s Barcelonou neprohraje!
Video se připravuje ...

ANKETA fotbalových osobností: Slavia od top úrovně není daleko
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Slavia - Dortmund 0:2. Sešívané srazily dva Hakimiho brejky
Video se připravuje ...

PRVNÍ DOJEM: Dortmund prokázal Slavii respekt. Když sešívaní vytrvají, porazí Barcelonu
Video se připravuje ...