Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Horváth bavil! Pozval se do televize, rýpl do Hrdličky a litoval Messiho

Autor: pv

Bavič ale i fotbalový odborník. Bývalý záložník a současný trenér rezervního týmu Viktorie Plzeň Pavel Horváth byl hostem pořadu Česká ulička na O2 TV Sport (premiéra 25. 11. od 21:30), kde kromě vtipkování s moderátorem Michalem Hrdličkou předvedl i své trenérské postřehy.

Horváth bavil hned od začátku rozhovoru v pořadu Česká ulička, kam se vlastně sám pozval. „Mrzelo mě, že ses tak dlouho neozýval, tak jsem se prosadil,“ rýpl si bývalý fotbalista do kamaráda moderátora Michala Hrdličky .

Pavel Horváth vypráví o svých o fotbalových začátcích
Pavel Horváth vypráví o svých o fotbalových začátcích

Oblíbeného vtipálka je všude plno. Nyní i na sociálních sítích jako je Instagram. „Baví mě, že se tam dozvím zajímavé a zábavné věci. Komunikuji takhle i s fanoušky. Mám i Twitter, ale je moc odborný. Neumím moc psát,“ smál se Horváth, který i předvedl, jaké má postřehy, když sleduje například fotbalové zápasy Barcelony.

„Viděl jsem na Messim zklamání, že si nerozumí tolik se spoluhráči a nemá jejich podporu. V podstatě trochu cítí, že je na to sám,“ upozornil někdejší účastník Ligy mistrů. Jestli při sledování soupeřů musí někoho ocenit, tak slávisty, kteří letos s Barcelonou dvakrát sehráli vyrovnaná utkání.

„Je to super parta. Není tam tolik cizinců, a ti co tam jsou, se přizpůsobili kolektivu. Mají dobrý hráče a hrají to, co jim vyhovuje. Jsou hladoví a vidí, že jejich výkony jim přináší výsledky,“ chválil Horváth. Že by pro něj jako trenéra byl inspirací právě slávista Jindřich Trpišovský? „Je hrozná spousta inspirujících trenérů, a já budu hledat svou cestu,“ uvedl Horváth.