17. listopadu 2019 • 16:28

Drž hubu! Messi se obořil na trenéra, Brazilci ho obviňují z tlaku na sudí

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápasy mezi Argentinou a Brazílií jsou vždycky vyhecované, i když jde třeba jen o přáteláky v Saúdské Arábii. Jediným střelcem toho posledního v Rijádu byl Lionel Messi, snad větší pozornost než jeho gól vyvolala výměna názorů s koučem „kanárků“ Titem. „Drž hubu,“ vzkázal mu jasně ze hřiště Lionel Messi, který měl podle žlutých dostat kartu.



Na zápas Brazílie s Argentinou se v Rijádu přišlo podívat skoro 23 tisíc lidí a viděli hektický úvod. První penaltu nedal v 10. minutě Gabriel Jesus, na druhé straně se o tři minuty později mýlil i Lionel Messi. Jenže Argentiský kapitán se ještě dostal k dorážce a dal jediný gól zápasu.

Messi, který se v reprezentaci představil poprvé po tříměsíčním trestu, na sebe upoutal pozornost ještě minimálně jednou: Po faulu pro něj Brazilci žádali žlutou kartu, hodně hlasitě i kouč Tite. „Drž hubu,“ vzkázal mu přímo ze hřiště Messi a vše doprovodil známým gestem.

„Stěžoval jsem si, protože měl dostat žlutou. Řekl mi, ať držím hubu. Já mu pak odpověděl to samé. To je všechno,“ nechtěl o incidentu příliš mluvit Tite.

Jenže kouč nebyl sám, komu se chování hlavní argentinské hvězdy nelíbilo. O Messiho chování na hřišti se rozpovídal stoper Tiago Silva: „Nakopal dva hráče a rozhodčí nic neudělal. Hádal jsem se s rozhodčím a Messi se jen smál.“

„Snaží se ovládnout zápas. Vždycky tlačí na rozhodčího, aby dostal přímé kopy v nebezpečných oblastech. Bavil jsem se s kluky, co hrají ve Španělsku a chová se tak vždycky,“ přidal na adresu pětinásobného držitele Zlatého míče.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud