Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slavní na Slavii: dorazil prezident Zeman i Kvitová, Pulpit v kotli Interu

Autor: zal, nem

Přišlo jim na mysl, že blyštivá Champions Legue tady zase léta nemusí být k vidění. A tak se rozhodli, že je na místě být v Edenu vidět. Na Slavii s Interem Milán tak zavítala řada pohlavárů a celebrit včetně prezidenta republiky.

Celebrity všech možných branží vyrazily na »Nerazzurri« hezouna Conteho. Herec Jan Kačer , tenista Jan Kodeš, Tereza Barošová se syny. Expředseda svazu Miroslav Pelta měl u vchodu v tlapě hafo vstupenek. „Zdravím,“ zahalekal a vyhlížel správkyni rodinného krbu.

Miloslav Pelta před Slavií se vstupenkami na Inter
Miloslav Pelta před Slavií se vstupenkami na Inter

Manželka Simona přišla. Stejně jako lobbista a monacký rentiér na svobodě Ivo Rittig , který si tipnul: „Vidím to na 2:1 pro Slavii.“ Tenhle výsledek měli v duších i sešívané ikony Pavel Kuka a v hloučku přátel Vladimír Šmicer . Tenistka Petra Kvitová nastřelila: „1:0,“ a někdejší kouč červenobílých a nároďáku Karel Jarolím připojil: „Dávám jedničku.“

Do Edenu se překvapivě dostavil i prezident Miloš Zeman s dcerou Kateřinou doprovázený hradním kancléřem Mynářem s jeho ženou Alex .

A proč hlava státu přišla? Zřejmě se chtěla osobně podívat na tu nejlepší čínskou investici v Česku, jak klub z Vršovic Zeman sám nazval.

Známou českou tvář šlo vidět i v kotli hostujícího týmu. Kamery tam zachytily fotbalového trenéra Martina Pulpita, který se nikdy netajil svojí nákloností k Interu Milán.

SESTŘIH LM: Slavia - Inter 1:3. Pražany podržel ve hře VAR, hosté trestali v závěru
Video se připravuje ...