Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ledecká nafotila sexy fotky jako Vonnová: Ester, máš lepší pekáč!

Autor: pv

Je to ikona alpského lyžování. Krásná Američanka Lindsey Vonnová sice již ukončila kariéru, ale vzpomínky po ní zůstaly. Její nynější následovnice Češka Ester Ledecká valí také nejen na sněhu, ale pořádně se odvázala i při focení pro svého sponzora Red Bull. Paradoxně stejný podporovatel, jakého má Vonnová.

Uměla se prodat na svahu i mimo něj. Vonnová drží rekordní počet vítězství ve Světovém poháru, ale fanoušky dokázala pobláznit i svým tělem. Důkazem jsou desítky žhavých snímků, které nafotila během úspěšné kariéry. Pózování před objektivem v krátkých tričkách odhalujících ploché bříško lyžařky nebo párty u bazénu v Los Angeles v titěrných bikinách Lindsey bavilo.

Ve své knize má Lindsey Vonnová velmi odvážný snímek jen s hůlkami
Ve své knize má Lindsey Vonnová velmi odvážný snímek jen s hůlkami

Nyní i Ester nafotila velice smyslné fotky. Pod taktovkou svého dvorního fotografa Ondřeje Pýchy usměvavá olympijská vítězka odhalila vypracované břicho připomínající pekáč buchet. Takové svaly ani legendární Vonnová nikdy neměla. A to česká hvězda vtipkuje, že se přitom ve stravě vůbec neomezuje. „Nemám pocit, že něčím hřeším. Jím vyváženou stravu, třeba rybu a hranolky. Nebo ovoce se zmrzlinou, čokoládou a šlehačkou,“ řekla Ledecká pro časopis Kondice.

Královna Vonnová končí kariéru: Bolest, sex a vítězství
Video se připravuje ...