Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Děsivé zranění brankářky! Díra na čele, jsem jak Harry Potter, smála se

Autor: brm

Nejhorší zranění kariéry! Přesně těmito slovy popsala brankářka Liverpoolu Frances Kitchingová následky střetu z tréninku. Po něm měla obrovský šrám přes celé čelo, který muselo spravit několik stehů. Gólmanka o nepříjemném zranění promluvila na svém Instagramu, aby objasnila, proč chyběla v brance Liverpoolu v utkání proti Bristolu (1:0).

„Vypadám jak strašák do zelí,“ brala již s humorem hodně škaredě a závažně vypadající zranění brankářka Liverpoolu Frances Kitchingová. Ta během tréninku chtěla na zemi lapit míč, ale došlo k nepříjemnému střetu s kopačkou jedné ze spoluhráček.

Kitchingová si ze souboje odnesla tržnou ránu přes celé čelo. „Je to nejhorší zranění, jaké jsem během gólmanské kariéry měla. Po mnoha bolestech a otocích mohu konečně říct, že se cítím lépe a jsem připravena se vrátit za svými holčičkami,“ napsala na svém Instagramu 21letá brankářka s dovětkem, že své spoluhráčky podporuje každou minutu. „Brzy na hřišti – s láskou Fran, aka HP (Harry Potter).“

Brankářka ženského týmu Liverpoolu Frances Kitchingová utrpěla při tréninku nepříjemnou tržnou ránu na čele
Brankářka ženského týmu Liverpoolu Frances Kitchingová utrpěla při tréninku nepříjemnou tržnou ránu na čele

O nepříjemném incidentu promluvila Kitchingová poté, co fanoušky překvapilo, že chybí mezi tyčemi v utkání liverpoolských žen s Bristolem (1:0). Gólmanka, která prošla akademií Sheffieldu United a následně působila v Chelsea či Watfordu se proto rozhodla celou situaci objasnit. „Stalo se to v úterý na tréninku, proto nejsem s dívkami na zápase,“ uvedla.