Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pekhartova kráska o dítěti: Pět let snažení, pak porod v kuchyni!

Autor: om

Pět let se snažili o potomka, lékaři jim dávali minimální šanci. Když se přece Tomášovi (30, s pěti góly nejlepšímu střelci druholigového Las Palmas) a Adéle Pekhartovým zadařilo, nastávající maminka šla do rizika: 19. prosince večer rodila na Gran Canarii doma v kuchyni.

Zážitek, na jehož konci rodičům zalily oči slzy štěstí při pohledu na Noelii Sarah Pekhart (53 cm, 4,3 kg), Adéla s časovým odstupem podrobně přiblížila.

„Před čtyřmi týdny se během pár hodin odehrál největší zázrak a já jsem zažila nejúžasnější chvíle mého života! Dala jsem nový život! Prostě u nás doma, stojící v kuchyni, s mou životní láskou po boku po celou dobu. Byl tu, držel mě, podporoval mě a věřil mi. Poté, co jsme byli svědky takového zázraku, náš vztah se dostal na vyšší úroveň,“ píše na svém Instagramu.

„Vím, že domácí porod není pro každého, ale vždy jsem si to takhle přála a budu za tu možnost a zkušenost navždy vděčná. Příchod Noelie na svět u nás doma byla nejsilnější věc, jakou jsem kdy udělala. Rodila jsem na vlastní pěst s pomocí mé porodní asistentky, která mi pomohla bezpečně přivést naši holčičku na svět. Byla jsem v naprosté pohodě a důvěřovala svému tělu. Jsem na sebe pyšná!“ pochlubila se čerstvá maminka.

Spokojený pár se těší z prvorozeného potomka
Spokojený pár se těší z prvorozeného potomka