Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tohle vážně nečekal. Jágra dojal originální narozeninový dárek!

Autor: roc

Takový dárek rozhodně nečekal! Oslavence Jaromíra Jágra potěšil na 48. narozeniny mladý ruský zpěvák, jemuž dal otec jméno právě po hokejové legendě. Sympatický klučina mu poslal písničku.

Zatímco kladenští spoluhráči velký den svého bosse nijak zvlášť neřešili a v sobotu dopoledne si s ním jenom dali lehký trénink, »Džegr« se nakonec přece jen dočkal unikátního přání. A to až z téměř 5 tisíc kilometrů vzdáleného města!

Když si totiž slavná »šedesátosmička« rozklikla svůj Instagram, vyskočil na ní anglicky zpívaný klip od jejího ruského obdivovatele! „Před devíti lety, když jsem hrál v Rusku, se mému velkému fanouškovi narodil syn. Dal mu jméno Jaromír. Dnes mi poslal písničku k narozeninám,“ pochlubil se Jágr na sociální síti obdrženou předělávkou na známý song amerického bandu Survivor, v němž se nyní namísto refrénu: „Eye Of The Tiger,“ zpívá: „Jarda Jáááágr!“

Talentovaný hošan Jaromir, jemuž odmalička tluče srdce pro Omsk z elitní KHL, kde bývalý český reprezentant válel tři sezony (od léta 2008 do 2011) svým hlasem zarostlého bombarďáka naprosto ohromil!

A kdo ví, možná mu vycházející hudební hvězdička zazpívá tuhle rockovou »baladu« i osobně. Majitel a útočník Kladna, který má starosti se záchranou svého klubu v extralize, totiž pozval »Jarka« na plánovou show Noc s legendou ve Foru Karlín, kde se 10. června podělí s fandy o svůj celoživotní hokejový příběh. Takže pomalu začni trénovat hlasivky, mládenče!

Jaromír Jágr zanechal v Omsku velkou stopu. Jeden fanoušek po něm dokonce pojmenoval syna.
Jaromír Jágr zanechal v Omsku velkou stopu. Jeden fanoušek po něm dokonce pojmenoval syna.