Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sexy tenistka hledá partnera do karantény! Který slavný kolega se přihlásil?

Autor: ptr

Kanadská »femme fatale« Eugenie Bouchardová (26) se v karanténě sama nudí a tak si nedopustila rozverně na sociální sítě napsat, že s přítelem by to jistě byla větší zábava. Jak se dalo předpokládat, tak se okamžitě strhla lavina nabídek, mezi kterými vyčnívalo jedno jméno. Do boje o svůdnou krasotinku se zapojil i australský bonviván Nick Kyrgios (24).

Genie doslova napsala: „Nestěžuji si, ale cítím, že karanténa by byla mnohem zábavnější s přítelem.“ Mezi hromadou odpovědí vynikal tenisový kolega Kyrgios, který se však především dobře pobavil. I když vzhledem ke kamarádskému vztahu byl ihned pár fanoušky vyzván, aby křehkou dívku zachránil.

Australský bomber má s kanadskou slečnou historii na kurtech i mimo ně. Jeden čas spolu nastupovali i do zápasů ve smíšené čtyřhře a Bouchardová se svého kamaráda nejednou zastala, když se řešilo jeho bouřlivější vystupování. Například minulý rok, když neunesl vyřazení na Miami Open a pohádal se s divákem, rozhodčím a nakonec i rozmlátil raketu.

Na jedné pozápasové tiskové konferenci také vychválila Nicka za jeho smysl pro humor. „Je neskutečně zábavný, je fakt opravdu vtipný kluk. Vždy se směju celou dobu.“ Vypadá to však, že o více než přátelství nepůjde. Kyrgios byl nedávno spatřen v důvěrné blízkosti ruské kolegyně Anny Kalinské a tak si Genie bude muset vybrat jinde.

Kanadská kráska Eugenie Bouchardová
Kanadská kráska Eugenie Bouchardová