Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Koukalová předla blahem. Pálila z automatu jak v akčním filmu!

Autor: nem, ptr

Může se stokrát bít ve svá ňadra, že ne, ale flinta jí chybí jako fořtovi brokovnice. Bývalá biatlonová diva Gabriela Koukalová (30) neodolala střelnici.

Místo malorážky tiskla k líci automatickou pušku a pálila z ní ve Zdicích o sto šest. „Děkuji kamarádům nejen za to, že mě vzali opět na střelnici a dopřáli mi tím skvělý zážitek, ale hlavně proto, že si umí vystřelit nejen ze zbraní a ze mě, nýbrž i ze sebe,“ předla blahem Gabča. „Myslím, že střelecká mise byla úspěšně splněna,“ naznačila, že pustošila terče jak za starých časů

Vyměnit zásobník jak v akčním filmu a pálit jednu ránu za druhou. To nedělá Gábině žádný problém. Poté co se vyřádila, tak už v rámci májového času, začala šířit odkaz lásky mezi své fanoušky. Posloužil jí k tomu špacír, který trochu rozněžnil její duši. „Udělala jsem si krásnou procházku přírodou a užila si každý pohled na tu nádheru. Jsem obrovsky vděčná, že tu můžu být a všechno tohle vidět! Děkuji za každý okamžik! Děkuji za ten dar!“ Napsala k éterickým fotkám z paloučku.

Máj udeřil na Gábinu plnou silou
Máj udeřil na Gábinu plnou silou