Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Těhotná tenisová superstar: Nestihla vybavit pokojíček!

Autor: ris

Po Slovence Dominice Cibulkové přivede co nevidět na svět prvorozeného potomka také jiná bývalá tenisová superstar Agnieszka Radwaňská (31). Její manžel Dawid Celt (34) teď přiznal, že  koronavirová pandemie populární dvojici narušila přípravy na miminko!   

„Zaskočilo nás to. Nestihli jsme všechno připravit tak, jak jsme si představovali. Výbavu, pokojíček, ale to doženeme, “ řekl bývalý hráč, jehož slibně rozjetou kariéru před lety ukončily zdravotní lapálie. Vrhl se tedy na kariéru trenéra. A před sedmi lety se dal dohromady s rozkošnou Agou, které o čtyři roky později řekl »ano« při pompézní svatbě v Krakově!

Jejich děťátko se narodí během několika týdnů. „Ale do tenisu jej nutit nebudeme. Když bude chtít hrát fotbal, ať hraje fotbal. Když bude mít nadšení pro balet, ať dělá balet,“ řekl Celt.

Jeho drahá polovička praštila s tenisem po třinácti letech mezi profíky předloni. Jen sportem si vydělala v přepočtu více než 333 milionů korun a ve světovém pořadí to dotáhla až na druhou příčku, když vyhrála rovných 20 turnajů WTA.

Bývalá tenisová hvězda Agnieszka Radwaňská se co nevidět stane maminkou
Bývalá tenisová hvězda Agnieszka Radwaňská se co nevidět stane maminkou