Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Horko ve StarDance: Takhle sexy tenistka dráždila vášnivou sambou

Autor: ris

Bývalá tenistka Agnieszka Radwaňská (30) to rozbalila. V polském vydání taneční soutěže StarDance rozvlnila svoje sexy tělo takovým způsobem, že praskaly parkety!

Jive, valčík a teď pořádně žhavá samba! Někdejší světová dvojka přítomné pány pořádně rozpálila. Její taneční partner Stefano Terrazzino se jen naparoval, jaká krásná holubička se to kolem něho čepýří.  

Celé to erotické jiskření na melodii skladby Eda Sheerena »Shape You« pozoroval také tenistčin manžel Dawid Celta! „Dneska mě podporoval dvojnásob, protože náš svatební tanec byl právě na tuhle písničku,“ usmívala se nevinně Radwaňská.

Odvaha Agnieszce Radwaňské nechybí, což dokazuje i na tanečním parketu
Odvaha Agnieszce Radwaňské nechybí, což dokazuje i na tanečním parketu

Dawid je jí oporou, svoji vyvolenou si ale také jaksepatří hlídá. „Někdy je se mnou i na tréninku,“ přiznala Agnieszka. „No… Je tam vlastně pořád!“ uvedl všechno na pravou míru její taneční parťák. Divíte se?

Krakovská rodačka je největší postavou polské StarDance. Za epizodu si přijde v přepočtu na zhruba 120 tisíc korun za epizodu. Všechno z toho věnuje charitě!

V pátek večer Radwaňskou porota odměnila dvaadvaceti body z třiceti možných. Nejlepší hodnocení si za strhující tango vysloužila okouzlující a úspěšná nevidomá atletka Joanna Mazurová, jíž vedl Čech Jan Kliment, který před lety v české verzi pohodové show tančil se Zuzanou Norisovou .