Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nečekaný krok Jágra: Novou lásku seznamuje se starou!

Autor: ris

Čerstvě zamilovaný Jaromír Jágr (48) chce na svoji Dominiku (25) udělat dojem! A z rukávu tahá trumfy největšího kalibru. Chystá se ji seznámit se svojí dávnou láskou, s níž se v nejlepších hokejových letech proháněl Pittsburghem jako pirát takovým stylem, že svojí hřívou fackoval kolemjdoucí na chodníku.

Pravda, za dvacet let v garáži na ni zlehka sedl prach, na první pohled nepůsobí úplně svěže, na šarmu ale ani tak nic neztratila. „Je to babolep,“ řekl kdysi o Jágrově exkluzivním sporťáku Dodge Viper jeho bývalý mentor Marián Jelínek.

Milenecký večer po výletu tímhle bourákem, který žene kupředu 400 koňských sil, nemůže dopadnout špatně! „Viper je zpátky,“ těšil se do kokpitu Jaromír. „Po dvaadvaceti letech ho vytahuju z garáže! Zaprášený, ale pořád vypadá dobře,“ lebedil si kladenský mačo.

Snad nezapomněl, kolik pokut ve svém stříbrném miláčkovi v Americe dostal. „Složenky ale platila máma ze svýho,“ smál se před lety. „Ona mě vychovala, tak nese rizika,“ šprýmoval. I když Viper to umí rozbalit až na rychlost bezmála 300 km/h, Jágr ho má spíš pro parádu. „Teď už si vážím života. Stočtyřicítka je takové zdravé maximum,“ prohlásil.

Ani do řízení se moc nehrne. „Raději se vozím,“ chechtal se před lety. Nevadí... Jeho Dominice, jež se coby manažerka stará v jednom z pražských lokálů o VIP klientelu, to za volantem luxusního fešáka taky bude slušet.  

Jaromír Jágr s neznámou kráskou.
Jaromír Jágr s neznámou kráskou.