Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Česká tenisová hvězdička je singl. Prozradila, proč nehledá vztah

Autor: brm

Patří mezi nastupující české tenisové hvězdy. V třiadvaceti letech je Karolína Muchová na 26. místě žebříčku WTA. Půvabná a usměvavá rodačka z Olomouce v pořadu Česká ulička prozradila moderátorovi Michalu Hrdličkovi, jak to má v současné době v soukromém životě. „Nejsem zadaná,“ netajila se a přidala i vysvětlení.

Její profesionální tenisová kariéra je víceméně na začátku. Už ve 23 letech ale dokázala Karolína Muchová na okruhu WTA mnohokrát zazářit a zaujmout. Světová šestadvacítka si svými výkony přišla již na více než 1,5 milionu dolarů.

Ve sportovním prostředí válí, ale v soukromí je sama bez partnera. „Nejsem zadaná. Nebráním se novým známostem, ale ani to úplně nevyhledávám, protože teď to mám fakt časově dost nadupaný. Mám teď jiné priority,“ vysvětlila.

Právě časová tíseň je příčinou, proč mladá teniska zůstává singl. A to i přesto, že sem tam něco přijde i přímo z jejího sportovního odvětví. „V tenisových vodách moc nehledám, i když občas nějaká nabídka přijde. Raději bych to ale víc nekomentovala,“ smála se Muchová.

Celý díl České uličky sledujte dnes od 21.00 na O2 TV Sport.

Česká tenistka Karolína Muchová
Česká tenistka Karolína Muchová