Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Messiho žhavé hrátky na Ibize: Jeho paní vystrčila dokonalý zadeček!

Autor: ris

Nejlepší fotbalista světa Lionel Messi (33) si s kumpánem z Barcelony Luisem Suárezem (33) vyrazili na milovanou Ibizu, aby se nabažili tradičních vodních radovánek na jachtě ve Středozemním moři. A jejich paničky Antonela se Sofií samozřejmě neseděly doma v koutě!

Naopak. Krásné dámičky daly plavbě ten pravý šmrnc. Messiho manželka Antonela v gepardích bikinách skotačila na jachtě, jako divoška, a když na schůdkách vedoucích do hlubokých průzračných vod vystrčila zadeček, oněměl i její fotbalový bůh, jenž se do své tmavovlásky zamiloval už jako dítě!

I ve dvaatřiceti letech má Antonela postavu jako dvacítka a těžko by někdo neznalý uvěřil, že odrodila už tři pokračovatele fotbalového rodu – Thiaga, Cira a Matea.

Ale oči zářily při pohledu na jeho krásnou ženu Sofii i útočníkovi Luisi Suárezovi. Jeho drahá měla co dělat, aby vrchní část pestrobarevných plavek udržel její ňadra dmoucí na místě.

Když padla tma, určitě se forvard Katalánců, které za pár dní čekají čtvrtfinálové zápasy Ligy mistrů, do své drahé zakousl! Tak, jak to umí jen on!  

Dokonalý pár; Lionel Messi a jeho dlouholetá láska Antonela Roccuzzová
Dokonalý pár; Lionel Messi a jeho dlouholetá láska Antonela Roccuzzová