Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nedvěd s partnerkou ukázali, kde vychovávají svoji dcerku: Má na růžích ustláno!

Autor: roc, red

To je lásky! Hokejový playboy Petr Nedvěd (48) si ve středu přivezl z porodnice domů prvorozenou dcerku Naomi, holčička se tam musí cítit jako v pohádce. Vždyť si taky dal bývalý útočník záležet.

Luxusní příbytek na Smetanově nábřeží vyzdobil balonky, aby tam malá měla pěkně veselo. U postýlky, kde spinká, zase září kyblík krásných růží. »Méďa« si zkrátka péči o první miminko užívá plnými doušky. A maminka Nicole Volfová (25) jakbysmet. „My tři pospolu, to je prostě nejvíc,“ září kráska štěstím.

Svoje milované zlato přivedla modelka na svět minulý pátek. „Porod byl velmi náročný a bolestivý… Ač byl tvůj taťka pro mne neskutečnou oporou, křičela jsem možná víc, než je zdrávo. Jakmile jsem tě ale uviděla, zapomněla jsem na všechnu bolest a už cítím nic než jen plno lásky, euforie a radosti. Těšíme se na ty krásné starosti, chvíle, co máme před sebou. Navždy budeme spolu!“ vyznala se po neopakovatelném okamžiku modelka.

A slzy dojetí neudržel ani její galantní »Méďa«. „Přitom původně jsem u porodu ani nechtěl být,“ prozradil v rozhovoru pro Blesk manažer hokejového nároďáku. „Jó, když lezla Noami ven, tak jsem slzy neudržel, Ani jsem se nesnažil nic potlačovat,“ dodal bývalý fantastický střelec!

Dcera Petra Nedvěda Naomi má doma doslova na růžích ustlíáno
Dcera Petra Nedvěda Naomi má doma doslova na růžích ustlíáno