Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

»Pacoš« Koukalová na Maledivách bez manžela: Jiný by se válel, ona řádí!

Autor: ama, red

Maledivy. Sen mnoha běžných smrtelníků, když se řekne dovolená. A právě tam vyrazila na luxusní výlet bývalá biatlonová královna Gabriela Koukalová (30). Ale nenechte se zmýlit, zatímco většina z nás by lenošila u břehu oceánu a celý den chytala paprsky slunce, ona se musí hýbat.

Po skončení profesionální kariéry totiž nezanevřela na sport jako takový a nese si sebou dál do života zaběhnuté stereotypy.

„Když mě naši jako malou holku přiváděli ke sportu, na žádném sportovišti nebyl jediný nápis, třeba jako na cigaretách a alkoholu, že sport způsobuje závislost. Takhle jsem dopadla,“ napsala fanouškům na Instagramu ke sdílenému videu. „Jsem pacoš. Teprve začátek dovolené a já jsem ve fitku? Obávám se, že se jedná o doživotní diagnózu,“ pokračovala Gábina.

Nutno dodat, že pro svou zdravou závislost si vybrala ideální místo. „S tím výhledem to ale jde samo,“ dodala. A je pravda, že výhled na nekonečný oceán je jistě uklidňující i během takové námahy. Otázkou je, proč s ní za exotikou nevyrazil také její manžel Petr. Místo toho tráví svůj volný čas s kamarádkou. Objevily se snad nad propíraným svazkem nějaká mračna, před kterými radši Gábina utekla do teplých krajů?

Gabriela Koukalová na Maledivách
Gabriela Koukalová na Maledivách