Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ohromná oběť Lucie Šafářové. Opouští domov kvůli nemocné »tchyni«!

Autor: vba

Na Brno nedá dopustit, vždyť se tam narodila. Teď ale tenistka Lucie Šafářová (33) přiznala, že svůj moravský domov musí na čas opustit. Kvůli nemocné mamince své lásky Tomáše Plekance (37).

Byl to velký šok, když »Pleky« v pondělí oznámil, že končí v hokejové Kometě. „Bohužel moje mamka onemocněla a rádi bychom jí s celou rodinou byli na blízku. Vím, že jí naše přítomnost hodně pomůže,“ svěřil se Plekanec na Instagramu a evidentně tím nemyslel jen své dva syny Matyáše (8) a Adama (5) z prvního manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (40).

Do luxusního bytu v pražských Dejvicích se z Líšně přesune »na plný úvazek« i partnerka Lucie Šafářová s jejich osmiměsíční dceruškou Leontýnkou!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec
Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec

A byť »Šafina« moravskou metropoli miluje, s láskou k Tomášovi se to měřit nedá. Když proto hokejový matador oznámil, že se stěhuje blíž rodnému Kladnu, za tchyní Květou ho automaticky následuje i Lucka.

„Jeho maminka je nemocná delší dobu, přes léto jsme měli víc času tam trávit. Teď je ale situace nová,“ odkázala na Plekancův náhlý odchod z Komety. „Myslím, že pořád budeme pendlovat, protože já mám rodinu v Brně. Ale určitě budeme blíž jeho mamince,“ přiznala Šafářová.