Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bývalá tenisová jednička u bazénu: Musela zkrotit neposedné dvojky!

Autor: tad

Sportovní důchod nemusí být vůbec špatná věc! Caroline Wozniacká (30) půl roku po konci kariéry po tenisové raketě ani nevzdechne, v bazénu s miláčkem je o poznání příjemněji.

Když se na lednovém Australian Open dánská tenistka loučila s bohatou kariérou, neudržela emoce. „Brečela jsem, hodně, ale jsem i šťastná,“ vyprávěla blonďatá šampionka. Od té doby vzala raketu do ruky poprvé až v létě a místo hraní si s manželem a bývalým hráčem basketbalové NBA Davidem Leem (37) užívají jeden druhého.

Oba dva sice splňují označení pro sportovní důchodce, ale jinak? David v bazénu italské Portofiny oslňoval přítomné dámy vypracovanou postavou, Caroline si koupačku užívala v odvážných jednodílných plavkách. A má jasno, že vše ostatní je přístupné očím jediného muže. „V životě je mnohem víc věcí mimo kurt, po kterých toužím. Jednou z nich bylo vzít si Davida a založit s ním rodinu,“ má Wozniacká už dlouho jasno.

Bývalá tenistka Caroline Wozniacká na dovolené v Itálii. Ve vodě dováděli s manželem Davidem Leem.
Bývalá tenistka Caroline Wozniacká na dovolené v Itálii. Ve vodě dováděli s manželem Davidem Leem.

Někdejší tenisová královna (světovou jedničkou byla 71 týdnů) přitom původně hledala štěstí v náruči jiného sportovce, v roce 2014 měla naplánovanou svatbu s Rorym McIlroyem. Severoirský golfista však zásnuby nečekaně zrušil, Wozniacká si místo veselky zaběhla maraton v New Yorku a pak našla štěstí v náruči basketbalisty Leeho.