Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Feninova velká premiéra v »pralese«! Kdo ho přišel podpořit?

Autor: pet

Skoro tři roky. Tak dlouho bývalý reprezentant Martin Fenin (33) nehrál soutěžní zápas. Po všech alkoholových a zdravotních peripetiích se ale vrátil a odkroutil si premiéru za Řeporyje v I. A třídě.

Vyhlášeného rebela sledovala na místě početná skupina fanoušků, řeporyjský starosta Pavel Novotný , který jej do týmu přivedl, i Martinův velký kamarád z naroďáku Tomáš Ujfaluši , s nímž před jedenácti lety zažil po prohře se Slovenskem legendární reprezentační večírek.

Po zápase jej Martin šel pozdravit, a zatímco »Ujfi « už byl posilněn zlatavým mokem, Fenin si vystačil s láhví vody. „Běhal jsi dobře, měls dát hattrick!“ popíchl Fenina Tomáš v narážce na jeho třígólový debut ve Frankfurtu z února 2008.

A jak si vyhaslý talent v »pralese« vedl? Na hřiště se dostal až po hodince hry. Exteplický útočník makal naplno, dostal se i do velké šance, kterou však neproměnil, a nakonec byl rád za remízu 2:2 se Zbraslaví. „Rozhodně to není z mojí strany žádná recese. Návrat k fotbalu myslím smrtelně vážně,“ tvrdil Fenin před zápasem a svá slova potvrdil.

Tomáš Ujfaluši svého někdejšího parťáka z národního týmu po premiéře v I. A třídě pochválil
Tomáš Ujfaluši svého někdejšího parťáka z národního týmu po premiéře v I. A třídě pochválil

Fenin do Řeporyjí! Bojoval jsem o něj a splnil si sen, hlásí Pavel Novotný
Video se připravuje ...