Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Berdychova kráska Ester slaví narozeniny: Je mojí životní výhrou!

Autor: ama

Ať už zrovna budou kdekoliv, večer si otevřou láhev kvalitního šampaňského a přiťuknou na oslavu osmadvacátých narozenin. Právě tolik je ve středu manželce bývalého tenisty Tomáše Berdycha (35) - krásné Ester.

Ta po boku někdejšího čtvrtého hráče světa prošla zajímavou evolucí. Do osmnácti let byla slečna Sátorová, sama talentovaná tenistka ze Zlína, neznámou teenagerkou, na níž ovšem mohli muži oči nechat. A středobodem vesmíru se brzy stala i pro samotného Berdycha, jenž našel odvahu oslovit ji prostřednictvím Facebooku.

Časem si smluvili rande, a přestože schůzku oba nejprve brali s velkou rezervou, jiskra mezi nimi přeskočila vlastně okamžitě. „Když jsem tehdy viděl číslo osmnáct, trochu jsem zaváhal. Ale něco mi říkalo, že to musím zkusit. Aspoň se potkat. Mohli jsme si dát kafe a za hodinu jít po svých,“ svěřil se kdysi tenista pro Magazín DNES. „Když mě oslovil Tomáš Berdych, myslela jsem si, že si ze mě někdo střílí,“ přiznala počáteční rozpaky pro Cosmopolitan i ona.

Po svých nešli. Ester se brzy stala největší Tomášovou oporou, obdivovanou partnerkou a v roce 2015 po romantické a tajné svatbě v Monackém knížectví, na které si ji ženich okroužkoval prstenem za v přepočtu zhruba osm milionů, také paní Berdychovou. „Je mojí životní výhrou,“ řekl několikrát finalista Wimbledonu z roku 2010.

Půvabná Ester Berdych Sátorová
Půvabná Ester Berdych Sátorová

Jakmile vloni po vleklých zdravotních problémech ukončil kariéru, manželské role si prohodili. Teď je to usměvavý Valach přímo z Valašského Meziříčí, kdo dodává kuráž své milé, jež je v Česku tváří například exkluzivní značky Victoria‘s Secret.

Ester si tím splnila sen! Vždyť odvaha jí nikdy nechyběla. Teď v osmadvaceti letech už v domě v Líšnici u Prahy pomalu dost možná plánuje mateřské povinnosti. Musí k nim ale dozrát ten pravý čas. „Nechceme žít ve spěchu, mít chůvy a létat s malým dítětem,“ poodhalila před pár měsíci.

Narozeniny si ale se svým drahým užije v každém případě. A zcela jistě se od něj dočká nějakého originálního dárečku. Za ty společné roky Berdych ví, čím ženě svého života udělat radost. Co to bude tentokrát?