Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Becker je na dně: Musel odevzdat vilu neřesti za 270 milionů!

Autor: vba

Topí se v dluzích, a tak se zbavuje jedné nemovitosti za druhou. Zneuctěná tenisová legenda Boris Becker (52) teď přišla i o kdysi luxusní vilu na Mallorce!

Během úchvatné kariéry si vydělal 3 a půl miliardy, i to však bylo Beckerovi málo. Prachy rozházel a teď mu na umoření dluhů zbývá už jen pár nemovitostí. Nedávno na něj prasklo, že prodává dům v Porýní, kde stále bydlí jeho matka. A teď bance odevzdal sídlo na španělském ostrově, které mívalo hodnotu 270 milionů korun.

Že by ovšem Becker tímto tahem ze svého dluhu ukrojil opravdu čtvrt miliardy, na to může zapomenout. Německý tenista totiž před lety vilu zavrhl a přestal platit i lidem, kteří se o ni starali. Obratem se jí tedy chopili somráci. Ti nejprve ukradli cenný marocký nábytek a zbytek rozmlátili!

Po nich pak přišel Borisův krajan a známý squatter Georg Berres (46), který si tam nastěhoval své kamarády. „Tohle nikdo nemůže koupit ani za jediný cent! Je to ruina a naším plánem je vilu zrenovovat,“ hlásal Berres, jenže místo práce tam pořádal jen divoké párty.

A aby toho nebylo málo, začátkem letošního roku do vily přijela i česko-německá pornoherečka Dolly Buster (51), která tam natočila snímek s názvem Makléři z Mallorky...