Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Nejočekávanější vánoční výzdoba je tady: Limberská ukázala stromek!

Autor: ama, ptr

To, na co lidé netrpělivě čekali, je konečně tady. Manželka plzeňského fotbalového rebela Davida Limberského (37) Lenka odhalila ve videu na sociální síti letošní vánoční výzdobu a Blesk má k dispozici také exkluzivní fotografie.

Každoroční hodnocení kvality svátečního zkrášlení je k  Limberským až nemilosrdné. Nevšední barvy a okázalost jsou sice poznávacím znamením, ale jak praví staré pořekadlo tisíc lidí, tisíc chutí. Ani letos bývalý reprezentant s pořádně bohatou kariérou a jeho manželka Lenka nezklamali. Výrazná dekorace prozářila jejich dům i okolí.

Na Instagramu se pochlubili bohatým zdobením svého příbytku, které zase bude předmětem diskusí, hodnocení a také v pořadí různých žebříčků. „Vánoce jsou za dveřmi. A my se nemůžeme dočkat,“ napsala »Limbova« milovaná Lenka.

Zamilovaný pár si letošní svátky užije i s novorozenou dcerkou. Zatímco všichni se již jistě těší, co pod tím svým stromečkem najdou za dárky, David s Lenkou už ten největší dar dostali v létě, kdy se malá Lilien narodila.

A jak se chlouba Limberských model 2020 líbí vám?

Lenka Limberská s dcerkou Lilien
Lenka Limberská s dcerkou Lilien